Înainte de a șterge
- Anulează abonamentul. Ștergerea contului nu anulează un abonament Pro din App Store, Google Play sau Paddle. Vezi Cum anulez abonamentul meu Knowunity Pro?
- Salvează ce ai nevoie. Documentele, folderele, seria și progresul tău vor fi șterse și nu pot fi restaurate.
- Dacă vrei doar o pauză, poți pur și simplu să te deconectezi.
Șterge contul din aplicație
- Deschide profilul tău și apasă pictograma roată pentru a deschide Setări.
- Apasă Cont și confidențialitate, apoi Cont și securitate.
- Derulează până la Zona de pericol și apasă Șterge contul.
- Alege un motiv și confirmă cu Șterge contul meu.
Ce se întâmplă în continuare
- Profilul și documentele tale dispar imediat.
- Datele rămase sunt complet anonimizate în aproximativ șapte zile.
- Te poți înregistra din nou cu același email după finalizarea ștergerii, ceea ce durează de obicei aproximativ șapte zile.
Ștergerea nu poate fi anulată, nici în cele șapte zile.
Nu mă pot conecta pentru a șterge contul
Recuperează mai întâi accesul, vezi Nu mă pot conecta la contul meu. Dacă acest lucru este imposibil, contactează suportul de pe adresa de email asociată contului, astfel încât să putem verifica că îți aparține.
Un părinte care șterge contul copilului
Conectează-te la contul copilului și urmează pașii de mai sus. Dacă nu cunoști datele de autentificare, contactează suportul de pe adresa de email înregistrată pe cont.
Nu găsești ce cauți? Echipa noastră de suport e aici să te ajute.Contactează suportul

