Dacă observi activitate pe care nu o recunoști sau te-ai autentificat pe un dispozitiv partajat, securizează-ți contul în doi pași.
1. Deconectează toate celelalte dispozitive
- Deschide-ți profilul și apasă pe pictograma roată pentru a deschide Setări.
- Apasă Cont și confidențialitate, apoi Cont și securitate.
- La Sesiuni, apasă Deconectare de pe alte dispozitive.
Dispozitivul pe care îl folosești rămâne autentificat. Celelalte dispozitive sunt deconectate în 30 de minute.
2. Schimbă parola
La Cont și securitate, Autentificare, setează o parolă nouă. Dacă contul tău folosește autentificarea Google sau Apple, schimbă parola acelui cont Google sau Apple și verifică dispozitivele conectate la acesta.
3. Verifică adresa de email
La Autentificare, asigură-te că adresa de email asociată contului este în continuare a ta. Dacă aceasta a fost modificată și nu te poți autentifica, contactează suportul de pe adresa ta de email originală.
Achiziții pe care nu le-ai efectuat
Dacă un abonament a fost cumpărat pe contul tău fără acordul tău, consultă De ce am fost taxat din nou? și solicită o rambursare de la magazinul care te-a taxat.
Nu găsești ce cauți? Echipa noastră de suport e aici să te ajute.Contactează suportul

