Am două conturi. Pe care ar trebui să îl păstrez?

Pro, seriile și documentele aparțin unui singur cont și nu pot fi combinate. Păstrează contul cu abonamentul tău și șterge-l pe celălalt.

Actualizat 9 octombrie 2026

Este ușor să ajungi cu două conturi, de exemplu unul creat cu Google și altul cu o adresă de email. Conturile nu pot fi combinate.

Află ce conține fiecare cont

  • Conectează-te pe rând la fiecare cont și verifică tab-ul Pro. Contul care afișează un plan activ este cel la care este legată achiziția ta.
  • Verifică care cont are documentele, folderele și seria tale în profil.

Păstrează un singur cont

  1. Decide ce cont să păstrezi. De obicei, acesta este cel cu Pro.
  2. Dacă este necesar, schimbă adresa de email cu cea pe care dorești să o folosești. Vezi Cum îmi schimb adresa de email?
  3. Șterge celălalt cont. Vezi Cum îmi șterg contul?

Pro-ul meu este pe contul greșit

  • Achizițiile făcute pe site pot fi mutate pe alt cont de către echipa de suport. Contactează suportul cu ambele nume de utilizator și emailul folosit la plată.
  • Achizițiile din App Store și Google Play sunt legate de contul din magazin. Conectează-te la contul Knowunity corect pe dispozitivul cu care ai cumpărat Pro și folosește Restore Subscription din Settings.

Evită această situație pe viitor

Conectează-te întotdeauna cu același buton folosit la înregistrare: Google, Apple sau email.

Nu găsești ce cauți? Echipa noastră de suport e aici să te ajute.Contactează suportul