Este ușor să ajungi cu două conturi, de exemplu unul creat cu Google și altul cu o adresă de email. Conturile nu pot fi combinate.
Află ce conține fiecare cont
- Conectează-te pe rând la fiecare cont și verifică tab-ul Pro. Contul care afișează un plan activ este cel la care este legată achiziția ta.
- Verifică care cont are documentele, folderele și seria tale în profil.
Păstrează un singur cont
- Decide ce cont să păstrezi. De obicei, acesta este cel cu Pro.
- Dacă este necesar, schimbă adresa de email cu cea pe care dorești să o folosești. Vezi Cum îmi schimb adresa de email?
- Șterge celălalt cont. Vezi Cum îmi șterg contul?
Pro-ul meu este pe contul greșit
- Achizițiile făcute pe site pot fi mutate pe alt cont de către echipa de suport. Contactează suportul cu ambele nume de utilizator și emailul folosit la plată.
- Achizițiile din App Store și Google Play sunt legate de contul din magazin. Conectează-te la contul Knowunity corect pe dispozitivul cu care ai cumpărat Pro și folosește Restore Subscription din Settings.
Evită această situație pe viitor
Conectează-te întotdeauna cu același buton folosit la înregistrare: Google, Apple sau email.
Nu găsești ce cauți? Echipa noastră de suport e aici să te ajute.Contactează suportul

