Ce sunt clasele și cum le folosesc?

Clasele păstrează conversațiile, răspunsurile salvate, instrumentele de studiu și documentele pentru o singură materie împreună. Conturile de școală le pot accesa din profil sau din meniul de chat AI, iar folderele te invită acum să îți muți conținutul într-o clasă.

Actualizat 15 octombrie 2026

Folosește Clasele pentru a păstra conversațiile, instrumentele de studiu și documentele împreună, pe materie. Ai o clasă per materie. Clasele sunt disponibile pentru conturile de școală din aplicație. Conturile de Universitate nu au Clase. Dacă nu le vezi într-un cont de școală, actualizează aplicația.

Găsește clasele tale

Deschide profilul tău și apasă pe fila Classes, sau deschide Classes din meniul de chat AI. Unii elevi au doar una dintre cele două opțiuni. Acest lucru este în testare; nu poți alege, iar echipa de suport nu poate schimba asta.

Elementele Liked salvate anterior se găsesc acum în Settings, la Likes.

Adaugă o clasă

  • În Classes, apasă Add a class, selectează una sau mai multe materii și confirmă.
  • Dacă nu ai nicio clasă încă, aplicația poate afișa Add your classes când o deschizi.

Nu poți adăuga o a doua clasă pentru o materie pe care o ai deja.

Salvează într-o clasă

Apasă Save sub un răspuns AI, o notiță, un chestionar sau un set de flashcard-uri. Dacă aplicația nu este sigură în ce clasă aparține, deschide Save to class pentru a putea alege.

Încarcă propriul material

  1. Deschide clasa și accesează fila Saved.
  2. Apasă Upload.
  3. Alege Take photo, Choose photo sau Upload PDF.

Poți adăuga până la 10 fotografii sau fișiere PDF odată. Fiecare PDF poate avea până la 50 de pagini. Împarte fișierele PDF mai lungi în fișiere mai mici.

Găsește elementele salvate

Defilează spre partea de sus a filei Saved pentru a descoperi Search items. Folosește butonul de filtrare pentru a alege un tip de element.

Folderele sunt înlocuite de Clase

În aplicație, folderele afișează acum Folders will be discontinued. Mută ce ai nevoie într-o clasă:

  1. Deschide folderul sau selectează-l din conținutul salvat din profilul tău.
  2. Apasă Select Class și alege o clasă.
  3. Confirmă mutarea. Apasă Open class pentru a vedea elementele salvate.

Conținutul tău original rămâne în folder. Rezultatul îți va spune dacă există elemente care nu sunt compatibile cu Clasele.

Elimină elemente sau șterge o clasă

  • Pentru a elimina elemente, selectează-le în fila Saved și apasă Unsave. Poți anula această acțiune imediat.
  • Pentru a șterge o întreagă clasă, deschide setările clasei și apasă Delete class, apoi Delete everything. Aceasta șterge fișierele pe care le-ai salvat în acea clasă.

Bine de știut

Clasele sunt disponibile momentan doar în aplicație, nu și pe site. Dacă ceva nu funcționează, folosește formularul de suport la secțiunea A technical problem și atașează o captură de ecran.

Nu găsești ce cauți? Echipa noastră de suport e aici să te ajute.Contactează suportul