# Pot folosi un singur plan pentru mai mulți copii?

> Un plan individual acoperă un singur copil și un singur cont. Unii părinți văd un plan de familie la finalizarea comenzii, ca parte dintr-un test. Cu un plan de familie, fiecare copil se alătură folosind același link de activare.

Fiecare copil are nevoie de propriul cont Knowunity. Frații nu ar trebui să împartă un cont, deoarece tabloul de bord le-ar amesteca activitatea.

## Plan individual

Un plan individual acoperă un singur copil. Pro este activ pe contul care deschide linkul tău de activare. Pentru un al doilea copil, cumpără un al doilea plan.

## Plan de familie la finalizarea comenzii

Unii părinți de pe site-urile noastre pentru părinți din Germania și Italia văd opțiunea **Family plan** alături de **Single plan** la finalizarea comenzii. Aceasta este un test. Dacă nu o vezi, vizita ta nu face parte din test. Nu te poți înscrie, iar echipa de suport nu o poate activa.

Pagina de finalizare a comenzii afișează prețul planului de familie și câți copii acoperă.

## Dacă ai un plan de familie

- Tabloul tău de bord arată câte locuri are planul și câte sunt libere.
- Fiecare copil se alătură folosind același link de activare. Fiecare copil se conectează la propriul cont sau creează unul gratuit.
- Schimbă copilul în tabloul de bord pentru a vedea activitatea fiecăruia.

## Elimină un copil

1. Deschide tabloul de bord și alege **Manage family plan**.
2. Alege **Remove** lângă copil, apoi **Yes, remove**.

Copilul pierde accesul la Pro prin planul tău de familie și nu mai primești rapoartele săptămânale ale acestuia. Locul devine din nou liber și un alt copil poate folosi același link.

## Bine de știut

Planurile de familie cumpărate din aplicația Knowunity funcționează diferit. Vezi *Pot să împart abonamentul meu sau să îl transfer pe alt cont?*

---

Source: https://knowunity.ro/help/parents/pot-folosi-un-singur-plan-pentru-mai-multi-copii
Last updated: 2026-11-13
