# Altcineva ar putea folosi contul meu

> Deconectează alte dispozitive din Cont și securitate și schimbă-ți parola. Deconectarea celorlalte dispozitive poate dura până la 30 de minute.

Dacă observi activitate pe care nu o recunoști sau te-ai autentificat pe un dispozitiv partajat, securizează-ți contul în doi pași.

## 1. Deconectează toate celelalte dispozitive

1. Deschide-ți profilul și apasă pe pictograma roată pentru a deschide **Setări**.
2. Apasă **Cont și confidențialitate**, apoi **Cont și securitate**.
3. La **Sesiuni**, apasă **Deconectare de pe alte dispozitive**.

Dispozitivul pe care îl folosești rămâne autentificat. Celelalte dispozitive sunt deconectate în 30 de minute.

## 2. Schimbă parola

La **Cont și securitate**, **Autentificare**, setează o parolă nouă. Dacă contul tău folosește autentificarea Google sau Apple, schimbă parola acelui cont Google sau Apple și verifică dispozitivele conectate la acesta.

## 3. Verifică adresa de email

La **Autentificare**, asigură-te că adresa de email asociată contului este în continuare a ta. Dacă aceasta a fost modificată și nu te poți autentifica, [contactează suportul](https://knowunity.com/support) de pe adresa ta de email originală.

## Achiziții pe care nu le-ai efectuat

Dacă un abonament a fost cumpărat pe contul tău fără acordul tău, consultă *De ce am fost taxat din nou?* și solicită o rambursare de la magazinul care te-a taxat.

---

Source: https://knowunity.ro/help/account-and-login/altcineva-ar-putea-folosi-contul-meu
Last updated: 2026-10-09
